Відключення світла будуть увесь день: графік на 9 липня

Відключення світла будуть увесь день: графік на 9 липня Фото: freepik.com

У вівторок, 9 липня, стабілізаційні графіки відключень електроенергії будуть застосовуватися весь день. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Енергетики попередили, що відключення будуть і в світло-сірій зоні.

Не забувайте діставати з розетки прилади під час відключень. Після включення вмикайте техніку поступово. Потужну — використовуйте по черзі. Це допоможе уберегти мережі від аварій, а вашу техніку — від псування, — порадили в ДТЕК.

За прогнозом Укренерго, до 14:00 будуть застосовуватися дві черги графіків відключень, з 16:00 до 22:00 — чотири черги, в інші години — три черги. 

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК. Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК.

В Укренерго також нагадали, що до 24 липня не проводитимуть вимірювання фактичного рівня споживання електроенергії. Причина скасування вимірювань — значний дефіцит потужності в енергосистемі та зростання споживання через спеку.

В таких умовах обленерго не зможуть дотримуватися принципу рівномірності обмеження споживання під час проведення вимірів у конкретному регіоні, — пояснили енергетики.

Однак цього літа Укренерго має намір провести заміри. Це буде пізніше — коли дозволить ситуація в енергосистемі та коли температура повітря стане нижчою. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у столиці створили мініатюрну копію зруйнованої Трипільської ТЕС.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації