Відключення світла в Києві та області: графік на 2 червня

Відключення світла в Києві та області: графік на 2 червня Фото: pixabay.com

У неділю, 2 червня, у Києві та Київській області діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Вони діятимуть з 18:00 до 0:00. 

Визначених "Укренерго" лімітів вистачить у середньому на 76 % потреб столиці в години, коли діють графіки, — йдеться в повідомленні міської адміністрації.

Оновлення. У ДТЕК повідомили, що змушені запровадити в Києві екстрені відключення світла. Графіки не діють.

Ми вимушені застосовувати їх без попередження через складну ситуацію в енергосистемі країни, спричинену постійними ворожими обстрілами. Будемо намагатися проводити відключення за графіком, — сказали енергетики.

Киян просять набратися витримки та використовувати електроенергію розумно. Це дозволить мінімізувати кількість відключень.

Оновлення. Екстрені відключення електроенергії в Києві скасовано. Столиця повертається до запланованих стабілізаційних графіків. Нагадаю, вони сьогодні діють з 18:00 до 24:00.

Кияни можуть дізнатися про графіки стабілізаційних відключень у чатботі ДТЕК "Київські електромережі" у Viber і Telegram. 

Столична влада пообіцяла, що в майбутньому в Києві не будуть відключати електрику. Це стане можливим завдяки будівництву ще шести міні-ТЕЦ. Їх встановлять у спальних районах Києва.

А в компанії YASNO розповіли, чому не діють графіки планових відключень світла та до чого готуватися найближчим часом.

Нагадаємо, що уряд підвищив тариф на електрику з 1 червня на 64%.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як залишитися зі світлом й інтернетом під час блекауту. А також що потрібно зібрати кожному на випадок відключення світла.

Читай також: "Світло буде: у Києві відбудеться технологічна революція"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації