Відкрилась книгарня-кав'ярня book.ua з коворкінгом та видом на Золоті Ворота

Відкрилась книгарня-кав'ярня book.ua з коворкінгом та видом на Золоті Ворота Фото: instagram.com/bookua.store/

У центрі Києва в тестовому режимі відкрилася нова книгарня-кав'ярня Book.ua, у якій можна почитати, випити кави та попрацювати.

Заклад працює в історичному будинку на вулиці Миколи Лисенка, 2/1 з краєвидом на Золоті Ворота та пам'ятник Ярославу Мудрому.

У книгарні кажуть, що намагалися створити простір, в якому кожна деталь буде сповнена затишком і куди захочеться повертатися.

Книгарня-кав'ярня Book.ua на Золотих Воротах
Фото: instagram.com/bookua.store/

Як пише The Village Україна, це — перший заклад майбутньої мережі книгарень-кав'ярень.

Ми прагнемо, щоб [цей формат] був доступний українцям не тільки у великих містах, а й у маленьких містечках по всій країні, — кажуть у Book.ua.

Книгарня-кав'ярня Book.ua на Золотих Воротах
Фото: instagram.com/bookua.store/

У книгарні продають книжки від різних видавництв та різних жанрів. Також там є окрема "київська поличка", присвячена історії та архітектурі столиці. Крім того, гості можуть замовити каву з десертами або прийти сюди попрацювати.

У закладі планують проводити презентації, зустрічі з авторами й зібрання книжкових клубів. А невдовзі мають встановити вініловий програвач та продавати вінілові платівки.

Книгарня-кав'ярня Book.ua працює щодня з 9:00 до 21:00. До закладу можна приходити з тваринами.

0 / 0

Нагадаємо, в грудні у Києві відбудеться фестиваль Kyiv Book Weekend, який збере письменників, видавців, культурних діячів та всіх любителів української книги. На заході пройдуть презентації нових видань, зустрічі з письменниками, дискусії на актуальні теми та, звичайно, продаватимуть книжки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації