Вийшла демоверсія гри у "танчики", де потрібно звільняти міста від окупантів

Вийшла демоверсія гри у "танчики", де потрібно звільняти міста від окупантів Скриншот гри Threads of War

Український розробник відеоігор Андрій Костюшка випустив демоверсію гри Threads of War, у якій потрібно звільняти українські міста від російських окупантів.

Гру Костюшка розробляє разом зі своїм 11-річним сином. Це — вдосконалений аналог легендарної японської гри Battle City 1985 року випуску, більш відомої серед українців як "танчики". Тільки — з українським колоритом та вишиванками. 

Завантажити безплатну демоверсію Threads of War вже можна на платформі Steam. Як і у класичних "танчиках", гравець керує танком та має знищити усіх ворогів на рівні, щоб перемогти.

Гра відтворює історію звільнення українських міст від російських окупантів у перший рік повномасштабної війни. У демоверсії потрібно буде звільнити Гостомель, Київ, Чернігів, Харків і Суми.

Грати можна самостійно або з друзями. Також тут є двобої з босами, різні рівні складності та редактор рівнів, який дає можливість створювати власні локації. 

Нагадаємо, українська компанія GSC Game World випустила трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у 38-му річницю аварії на Чорнобильській АЕС.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації