Вийшов документальний фільм про українські телешоу нульових

Вийшов документальний фільм про українські телешоу нульових Кадр з телешоу "Шанс"

На Київстар ТБ вийшов документальний фільм "ЕПІЗОДИ: Не перемикайтесь!" від студії KNIFE! Films, присвячений українським телешоу 2000-х років.

Цей фільм є завершальною частиною серіалу "ЕПІЗОДИ" про історії незалежної України. Він розповідає про телебачення нульових, яке подарувало Україні культові телешоу та зірок. Подивитися стрічку можна за посиланням.

Автори кажуть, що у часи рейтингових світових шоу на українському телебаченні не було грошей на міжнародні формати. Тому, щоб утримати глядача, телевізійники створювали програми буквально "на колінці". У результаті з'явилися телешоу, які набули статусу культових та стали символами епохи — "Караоке на Майдані" та "Шанс", "Танці з зірками", "Галопом по Європах", "Шиканемо" та інші.

Кадр із телешоу "Танці з зірками"

У них Ігор Пелих відправляв незнайомих між собою людей у романтичну подорож, Кузьма Скрябін змушував учасників дуже швидко витрачати гроші, а Ігор Кондратюк створював зірок за один день. 

У фільмі "ЕПІЗОДИ: Не перемикайтесь!" взяли участь: Віталій Гордієнко, Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська, Сергій Созановський, Олексій Гончаренко, Костянтин Гнатенко, Олексій Гладушевський, Іван Ясній, Алла Ліповецька та інші.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці почали знімати документальний фільм "Сталеві". Він розповідає про шлях відновлення ветерана ЗСУ Дмитра Колесника.

Читай також: "Як живе кіностудія ім. О. Довженка під час війни: репортаж без прикрас"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації