Виробники з Київської області зможуть розширити товарообіг зі штатом Вашингтон

Виробники з Київської області зможуть розширити товарообіг зі штатом Вашингтон Фото: Київська ОВА

Київщина та штат Вашингтон створять онлайн-платформу для розширення економічного співробітництва між регіонами. Про це повідомили на сайті Київської ОВА. 

Це буде бізнес-майданчик, де виробники Київської області та Вашингтону зможуть оприлюднити всю інформацію про свою продукцію та розширити товарообіг. Київська ОВА наповнюватиме платформу усією актуальною інформацією щодо ведення бізнесу в Україні, якої так потребує американський інвестор.

Київщина — привабливий інвестиційний регіон. Ми займаємо третє місце в Україні за обсягом капітальних інвестицій та четверте — за обсягом прямих іноземних інвестицій. Запросив американських інвесторів приїздити на Київщину та реалізовувати інноваційні проєкти. І перший такий візит відбудеться вже у травні цього року. Зі свого боку Київщина готова забезпечити найкращі умови для розвитку бізнесу та максимально сприяти у вирішенні широкого спектра питань. Для Київщини це, в першу чергу, створення робочих місць, що сприятиме поверненню українців додому, — каже Руслан Кравченко. 

Нагадаємо, що вчора голова Київської ОВА Руслан Кравченко та губернатор штату Вашингтон Джей Інслі підписали Меморандум про співпрацю між регіонами. Спільна мета очільників Київщини та штату Вашингтон — зменшити втрати, спричинені російською агресією, відновити економіку України та розширити інвестиції. У яких сферах співпрацюватимуть Київщина та Вашингтон — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації