Вітрини на Хрещатику прикрасили портретами українських військовослужбовиць

Вітрини на Хрещатику прикрасили портретами українських військовослужбовиць Фото: інстаграм @vsi.svoi.store

Магазин "Всі. Свої" об'єднався з ГО "Землячки". Мета співпраці — зібрати кошти на зручну форму та спорядження для українських військовослужбовиць.

У межах співпраці в магазині "Всі. Свої" на вул. Хрещатик, 27, відкрили виставку "Почуй військову". На ній представлені портрети військовослужбовиць. Під кожним фото також є навушники з аудіосупроводом і голосом захисниць, які розповідають їхні особисті історії.

0 / 0

Також увесь березень вітрини магазину "Всі. Свої" будуть прикрашені портретами жінок, які боронять Україну на фронті. А бренди-резиденти платформи "Всі. Свої", що розташовані в магазині на Хрещатику та в ТЦ Lavina Mall, передадуть від 3 до 50% свого прибутку від продажів у березні на потреби ГО "Землячки".

Вітрини на Хрещатику прикрасили портретами українських військовослужбовиць
Фото: інстаграм @vsi.svoi.store

Зазначимо, що в Силах оборони України зараз служать понад 60 тис. 500 жінок. Близько 10 тис. з них — на передових позиціях.

Раніше "ТиКиїв" писав, що український бренд білизни й домашнього одягу Di Helen випустив колекцію на підтримку людей, які втратили кінцівки внаслідок війни. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації