Врятовані птахи отримали нові будиночки у столичному зоопарку

Врятовані птахи отримали нові будиночки у столичному зоопарку Фото: kyivcity.gov.ua

У Київському зоопарку продовжують створювати комфортні умови для його мешканців. Так днями нові будиночки отримали постійні та врятовані птахи — два фазани, два китайські й два королівські папуги. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Майже всіх птахів працівникам зоопарку передали волонтери. Після реабілітації для пернатих розпочався наступний етап — соціалізація. Для цього тут створили умови, наближені до природних: авіарій площею 30 кв. м та висотою майже 5 м, устелений річковим піском і засіяний спеціальним різнотрав'ям для птахів.

В авіарії облаштували дупла для папуг і будиночки для фазанів, навіси від негоди, в'язанки прутиків для тренування дзьобів, різноманітні годівнички та напувалки, гілки дерев та присади. А для розваг і дозвілля в новій оселі встановили інтерактивну гойдалку, фонтанчик, пісочницю, гравійний насип і дерев'яні іграшки.

0 / 0

Знайти новий авіарій можна у фруктовому саду КиївЗоо.

Порятунок та реабілітація тварин стали для столичного зоопарку одним із головних напрямів діяльності, — сказали в міській адміністрації. 

Столична влада також нагадала, що в червні після тримісячної реабілітації до відкритих природних вольєрів вийшли три птахи нанду, яких врятували з постраждалих територій Сумщини, та капібара Тоха

  • ДЕ? Берестейський проспект, 32
  • КОЛИ? Щодня до 17:00. Час роботи квиткових кас: понеділок — з 12:00 до 17:00, з вівторка по неділю — з 10:00 до 17:00
  • СКІЛЬКИ? 115–220 грн

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у столичному зоопарку прихистили папугу-монаха. Птах два тижні прилітав до зоопарку, щоб поспілкуватися зі своїми родичами і навіть намагався потрапити до них у вольєр.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації