Вулицю в центрі Києва очистили від незаконної реклами

Вулицю в центрі Києва очистили від незаконної реклами Фото: facebook.com/kyivreklama

Столичні комунальники очистили вулицю Дмитрівську від незаконної реклами. На ділянці від Національного цирку України до перехрестя з вулицею Павлівською було демонтовано понад 200 конструкцій. Про це повідомляє Київреклама.

Щоб очистити ділянку вулиці в 700 метрів, комунальникам знадобилося два тижні. Фахівці  Київреклами зняли банери, вивіски та рекламні щити, які розміщувалися з порушенням правил. Серед демонтованих конструкцій є ті, що "прикрашали" фасади пам'яток архітектури.

Зовнішня реклама відображає ставлення закладу до публічного простору та культурної спадщини міста. У місті діє дизайн-код реклами та вивісок, — наголосили комунальники.

0 / 0

Також у Київрекламі нагадали підприємцям, що в столиці діють правила розміщення вивісок та рекламних засобів. З правилами можна ознайомитися за посиланням

Власників закладів закликали поважати дизайн-код столиці та дотримуватися правил розміщення конструкцій, у яких чітко прописано, де і в якій формі можна встановлювати рекламу.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у червні в Києві демонтували 2000 незаконних вивісок. Більша частина з них — вивіски, які були розміщені на фасадах столичних будинків. 

Читай також: "Війна з МАФами в Києві: хто відповідає за демонтаж та вивіз сміття?"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації