З аеропорту "Бориспіль" вилетів пасажирський літак – подробиці

З аеропорту "Бориспіль" вилетів пасажирський літак – подробиці Фото: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

Сьогодні вранці, 19 грудня, з аеропорту "Бориспіль" вилетів пасажирський літак Boing 777-300 української авіакомпанії Skyline Express. Він полетів до одного з європейських аеропортів за запитом експлуатанта. Про це повідомили на офіційній сторінці аеропорту "Бориспіль" у фейсбуці.

Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні, і слід зазначити, без пасажирів чи вантажу на борту, — коментують у пресслужбі аеропорту.

Зазначимо, що з моменту закриття повітряного простору України, 24 лютого 2022 року, повітряні судна Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" від початку війни. Навіть в умовах закритого повітряного простору летовище забезпечує операційну готовність та фінансову стійкість, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу.

Раніше "ТиКиїв" писав, що гендиректор аеропорту "Бориспіль" відреагував на чутки про відкриття летовища. Які його прогнози щодо відкриття аеропорту – читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації