З Києва запустять новий залізничний маршрут до Будапешта і Відня: графік руху і ціна квитків

З Києва запустять новий залізничний маршрут до Будапешта і Відня: графік руху і ціна квитків Фото: Укрзалізниця

З 10 грудня Укрзалізниця запускає новий маршрут до Будапешта та Відня. Про це повідомили на офіційній сторінці АТ "Укрзалізниця" в фейсбуці.

Новий прямий поїзд №143/146 Відень – Чоп – Відень на станції Чоп буде "підв'язаний" під зручну пересадку на групу спальних вагонів з Києва (через Львів) саме для пересадкових пасажирів. Також він буде зручним і для пасажирів рейсу №367/368 Луцьк – Рівне – Чоп – Ужгород.

Розклади руху розроблені таким чином, що нічну частину подорожі за кордон (Київ, Рівне, Луцьк, Львів – Чоп) пасажир проводитиме у зручних спальних вагонах Укрзалізниці, а денну (Чоп – Будапешт – Відень) — у сучасних сидячих вагонах 1 або 2 класу угорських залізниць.

Вартість квитка з Києва до Відня (сидячий вагон 2 класу + купе) складатиме близько 2 тис. 500 гривень. Це майже на 1 тис. гривень дешевше за пряме сполучення Київ – Відень вагонами класу "ріц".

Розклад руху

Відправлення поїзда з Києва під №745 щодня о 16:38, Львів: 23:31 – 00:23, Чоп – 06:20. На вокзалі станції Чоп пасажири проходять прикордонно-митні операції та пересідають у поїзд №146 Чоп – Відень, що відправлятиметься з Чопа щоденно о 08:23, Будапешт-Келеті: 14:20 – 14:40, прибуття до головного вокзалу Відня о 17:20.

На зворотному шляху поїзд №143 Відень – Чоп відправляється о 10:42, Будапешт-Келеті: 13:19 – 13:40, прибуття в Чоп о 20:59. Після прибуття на станцію Чоп пасажири проходять прикордонно-митні операції та пересідають у поїзд №367, що відправлятиметься з Чопа щодня о 23:24 (посадка з 22:50). Прибуття до Києва о 13:12.

Пасажирам не варто хвилюватися за своє стикування в Чопі через можливі запізнення, оскільки пересадка є узгодженою. Поїзд завжди чекатиме всіх пасажирів.

Квитки на внутрішньоукраїнські поїзди вже доступні для придбання в застосунку "Укрзалізниці", чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів. Квитки на поїзд Відень – Чоп – Відень можна придбати лише в міжнародних касах "Укрзалізниці" або Австрії. Продаж онлайн-квитків до Угорщини та Австрії запуститься найближчими тижнями.

Раніше "ТиКиїв" писав, що Укрзалізниця додала нові маршрути з Києва на захід України. Коли вони почнуть працювати — дивись тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації