За 2000 доларів обіцяла допомогти з ВЛК: у Києві поліціянти впіймали службовицю на хабарі

За 2000 доларів обіцяла допомогти з ВЛК: у Києві поліціянти впіймали службовицю на хабарі Фото: Національна поліція України

У Києві поліціянти викрили представницю військово-лікарської комісії у тому, що вона допомагала призовникам уникнути мобілізації. За свої послуги брала $2000, повідомляє Національна поліція України.

Викрили на хабарі
Фото: Національна поліція України

Оперативники управління стратегічних розслідувань у м. Київ спільно зі слідчими столичної поліції викрили схему отримання коштів від осіб, які підлягають мобілізації до лав ЗСУ та вже проходять військову службу, — йдеться у повідомленні.

Відомо, що лікарка військово-лікарської комісії за 2000 доларів США обіцяла чоловікам допомогти з ухваленням позитивного рішення ВЛК, що дати їм можливість уникнути мобілізації. 

Викрили на хабарі
Фото: Національна поліція України

Викрили службовицю на гарячому. Її затримали відразу після отримання хабаря. 

Службовиці оголошено підозру у зловживанні впливом. Вона може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна.

Викрили на хабарі
Фото: Національна поліція України

Нагадаємо, раніше у Києві СБУ затримали начальника районного військкомату та голову однієї зі столичних військово-лікарських комісій, які за гроші допомагали призовникам ухилятися від служби.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації