За скільки в Києві можна орендувати найменшу квартиру-студію

За скільки в Києві можна орендувати найменшу квартиру-студію Фото: OLX

Винаймати гарну квартиру в Києві із сучасним ремонтом та ще й за невелику суму — це ще те завдання. Інколи для пошуку свого ідеального варіанту житла доводиться витратити не один тиждень.

Та в Києві є варіанти житла на будь-який гаманець. Ось, наприклад, за 4300 гривень можна зняти студію для проживання. Однак площа цієї нерухомості дуже маленька — 12 кв. м. Це найменша студія, яку пропонують в оренду в Києві.

У Києві здають найменшу квартиру-студію
Фото: OLX

За ці гроші майбутньому орендарю пропонують помешкання зі спальним місцем, сантехнічним  та кухонними куточками. Є тут і побутова техніка: електрочайник, мікрохвильовка, холодильник, пральна машинка, пилотяг та телевізор. Оплата комунальних платежів — лише за електрику за лічильником.

0 / 0

Власник зазначає, що це помешкання підійде людині, яка "не проти такого мінімалізму, цінує спокій, природу та здоровий спосіб життя".

найменша квартира-студія
Фото: OLX

Як можна зрозуміти з фото, студія розташована в нежитловій будівлі та ще й на цокольному поверсі. Вказано, що об'єкт розташований поруч з Голосіївським лісом, недалеко біля Корчуватської набережної Дніпра.

найменша квартира-студія
Фото: OLX

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що біля Конча-Заспи продають розкішний особняк вартістю 10 мільйонів доларів. Який вигляд має маєток — дивися за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації