Застосунок "Повітряна тривога" тепер попереджатиме про наближення ракет і дронів

Застосунок "Повітряна тривога" тепер попереджатиме про наближення ракет і дронів Фото: unsplash.com

З'явилась нова версія застосунку "Повітряна тривога", у якій користувачі тепер отримуватимуть попередження про підвищену небезпеку в окремих містах та громадах. Про це повідомляє компанія-розробник застосунку Ajax Systems.

Так, в оновленій версії "Повітряна тривога" 6.0 додатково до загальної тривоги надходитиме сповіщення про наближення ракети чи безпілотника. Ці оголошення сповіщатимуть людей про загрозу саме для їхньої локації.

Також у застосунку тепер можна налаштувати гучність сповіщення "Підвищена небезпека!". І додали сповіщення, якщо повідомлення "Підвищена небезпека!" перестають надходити.

Інформацію про всі види небезпеки передають чергові Цивільного Захисту у військових обласних адміністраціях, а координацію тривог забезпечують чергові ДСНС.

Щоб отримувати додаткові сповіщення про загрозу, потрібно встановити оновлену версію застосунку "Повітряна тривога". Оновлення вже доступне для iOS та Android. Якщо застосунок не оновився автоматично, потрібно оновити його вручну або встановити повторно.

Також розробники випустили окремий застосунок-віджет "Мапа тривог" для iOS та Android, який можна додати на екран телефона, щоб було зручно відстежувати безпекову ситуацію. 

Загалом "Повітряну тривогу" завантажили вже понад 26 млн разів, і ним активно користуються більш ніж 6 млн користувачів. У застосунку можна отримати попередження про ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційну, хімічну загрози, стихійні лиха та важливі сповіщення від ОВА та Цивільного Захисту України.

Нагадаємо, що також оновився застосунок "Київ Цифровий". Тепер у ньому можна створювати QR-квитки з поїздок у швидкому доступі на головному екрані та подивитись мапу вбиралень. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації