Збережи в закладки: новий сайт, що розкаже про Київ

Збережи в закладки: новий сайт, що розкаже про Київ Фото: ТиКиїв

У пабліка ТиКиїв з'явився офіційний сайт. Нам так само, як і тобі, не вистачає цікавого та пізнавального контенту про столицю, про її минуле та сьогодення. Ми хочемо познайомити тебе із небанальною історією Києва, його подіями та перспективами розвитку. Нехай наш контент стане для тебе ковтком свіжого повітря! 

ТиКиїв – це місце, що об'єднує киян і гостей столиці, всіх, хто хоче знати про Київ більше та ділитися різними інсайтами про улюблене місто.

ТиКиїв – це про стиль життя і  ком'юніті, про гумор, де "всі свої". 

Сайт ТиКиїв складається з багатьох розділів. Автори розповідають про культуру та мистецтво, кіно, архітектуру, урбаністику, здоров'я. Тут ти завжди знайдеш актуальні новини й афішу гарячих подій. Також на сайті можна прочитати цікаві статті про історію Києва, стиль життя його неординарних жителів, їхні винаходи та стартапи. 

"ТиКиїв – голос твого міста". Такий слоган ми обрали не без підстав. Наш Київ – сміливий, прогресивний, стильний, різноплановий, має давню історію. Таким же буде і наш голос. Ми говоримо про столицю з киянами та її гостями зрозуміло, корисно та сучасно, – ділиться Анна Ковальова, власниця медіахолдингу LIVE Network. 

Місія пабліка – закохати у себе Київ. Завжди бути цікавими й корисними для людей і стати головним путівником гостей столиці. 

ТиКиїв – це можливість для молодих підприємців розповісти про свій продукт і бути почутим. Ми з радістю та величезним задоволенням вивчаємо локальні бренди та знайомимося з місцевими виробниками. Місяць тому було запущено проєкт "Підприємницький Київ" з метою медійної підтримки середнього бізнесу, що постраждав через війну, але продовжує працювати та розвивати економіку країни, – додає Анна Ковальова.

Більше подій, прем'єр, порад – у нашому ТГ-каналі. А якщо ти любиш інші соцмережі, то ласкаво просимо в Instagram, Facebook, TikTok.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
117949539_2632689196993778_4191878528112413600_n.jpeg - Марія Сартанія
Головна фанатка славнозвісного міста Києва. Злилась із його ритмом та красою.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації