Збільшилась кількість жертв ракетного удару 29 грудня: вже 32 загиблих

Збільшилась кількість жертв ракетного удару 29 грудня: вже 32 загиблих Фото: пресслужба ДСНС

Кількість загиблих внаслідок масованої ракетної атаки на Київ 29 грудня 2023 року збільшилась до 32 людей. Про це повідомили у пресслужбі КМВА.

Там розповіли, що столичні криміналісти ГУ МВС під час проведення експертизи виявили тіла ще двох загиблих. 

Таким чином, станом на ранок 4 січня, на підставі проведених слідчих дій, загальна кількість загиблих від ракетного удару ворога 29 грудня становить 32 людини. Ще 30 осіб постраждали.

Напередодні у ДСНС повідомили, що завершили аварійно-рятувальні роботи у Шевченківському районі столиці, де був зруйнований склад та загинуло найбільше людей.

Загалом внаслідок атаки 29 грудня були уражені 18 населених пунктів у 10 областях. Постраждали 170 людей, загинули — понад 50, врятовані 22 людини. На місцях працювало 700 рятувальників та 145 одиниць техніки.

Нагадаємо, вранці 29 грудня росія здійснила масовану атаку ракетами та дронами-камікадзе на Україну. Частина з них була націлена на Київ. У столиці внаслідок обстрілу пошкоджена будівля станції метро "Лук'янівська", бізнес-центр, складські приміщення, житлові будинки.

Найбільш руйнівними наслідки обстрілу були у Шевченківському районі — саме там, під завалами складського приміщення, виявили тіла усіх жертв російської атаки.

За даними Повітряних сил ЗСУ, це була наймасовіша атака з повітря на Україну за увесь час. Загалом ворог випустив 158 ракет та дронів, з них сили ППО знищили 114.

Раніше "ТиКиїв" писав, що під час обстрілу 29 грудня житель столиці врятував чужі машини від займання, сівши за кермо свого автомобіля, що загорівся. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації