Женя Янович запустив лайт-найт-шоу "20:23"

Женя Янович запустив лайт-найт-шоу "20:23" Фото: шоу "20:23"

Актор, гуморист і ведучий Євгеній Янович запустив новий YouTube-проєкт "20:23", в якому в абсолютно неформальній атмосфері він спілкується із цікавими людьми.

Женя Янович поділився, що ідея проєкту виникла 1 січня 2023 року. Тоді він і придумав назву та час, коли саме буде виходити шоу.

YouTube-проект Жені Яновича
Фото: шоу "20:23"

Мені здається, такого формату не вистачає українському YouTube. Якщо перші кілька місяців це були лише думки, то всередині квітня я чітко склав все докупи і вирішив запускатися, — розповідає Янович.

Для випуску створили стильний, трохи магічний дизайн студії. Схожого досі не було в українських проєктах.

 Женя Янович
Фото: шоу "20:23"

Формат лайт-найт-шоу популярний у всьому світі. Я, звісно, розумів, що люди будуть порівнювати, тож обов'язково хотів додати чогось свого. Так народилося рішення з нашою декорацією: захід сонця та басейн, — зізнається Женя.

Головним завданням, зі слів Євгена, було створення умов, у яких кожен гість, незалежно від своєї статусності, захоче розкритися.

YouTube-проект Жені Яновича
Фото: шоу "20:23"

Першими гостями дебютного випуску лайт-найт-шоу "20:23" стали автор Telegram-каналу "Лачен пише" Ігор Лаченков та координаторка платформи UNITED24 Ярослава Гресь. 

Вийшло і посміятися, і подивуватися, і навіть пустити сльозу, — зазначає Янович.

YouTube-проект Жені Яновича
Фото: шоу "20:23"

Саундтрек до проєкту створив молодий креативний виконавець, зірка соцмереж thekomakoma. Подивитися перший випуск розважального вечірнього шоу Жені Яновича "20:23" можна на YouTube-каналі ведучого.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації