Жодних масових заходів на День Незалежності у Києві не буде — Кличко

Жодних масових заходів на День Незалежності у Києві не буде — Кличко Фото: Unsplash

Цьогоріч Київ не планує масових заходів до Дня Незалежності України. Сьогодні мер столиці Віталій Кличко видав окреме доручення своїм заступникам та головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів 23 та 24 серпня. Про це повідомили на сайті КМДА.

Оскільки з міркувань безпеки місто не планує масових заходів до Дня Незалежності України, видав окреме доручення заступникам голови КМДА, головам столичних райдержадміністрацій не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру на території столиці 23 та 24 серпня. До керівників Головних управлінь Національної поліції та ДСНС в місті Києві звернувся з проханням вжити додаткових заходів щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня Державного Прапора України, Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні, — зазначив Віталій Кличко.

Усіх киян та гостей столиці закликають бути максимально уважними та обережними в ці дні й не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Раніше "ТиКиїв" писав, що До Дня Незалежності України жителям столиці виплатять матеріальну допомогу. Хто на неї може претендувати — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації