Маршрут двох електропоїздів з Києва продовжать до Яготина

Маршрут двох електропоїздів з Києва продовжать до Яготина Фото: Kyiv City Express

Південно-Західна залізниця на численні звернення пасажирів та з метою покращення якості обслуговування у приміському сполученні продовжує маршрут електропоїздів № 6834 та № 6835 до станції Яготин. За подовженим маршрутом вони почнуть курсувати з понеділка, 11 вересня. Про це повідомили на офіційній сторінці Південно-Західної залізниці у фейсбуці.

Електропоїзд № 6834 Київ-Волинський — Яготин (замість Київ-Волинський — Баришівка) відправлятиметься зі станції Київ-Волинський о 13:56 та прибуватиме на станцію Яготин о 16:22. Він зупинятиметься на станціях: Караваєві Дачі, Київ-Пасажирський, Протасів Яр, Київ-Деміївський, Видубичі, Лівий Берег, Дарниця, Фармацевтична, Лісництво, Г.Кірпи, М.Олександрівка, Чубинський, Бориспіль, Травнева, Кучакове, Новотроянда, Селичівка, Баришівка, Коржі, Поліський, Березань, Хмелевик, Переяславська, Засупоївка, Ранковий.

Електропоїзд № 6835 Яготин — Київ відправлятиметься зі станції Яготин о 16:59 та прибуватиме на станцію Київ-Пасажирський (північний) о 19:21. Він зупинятиметься на станціях: Ранковий, Засупоївка, Переяславська, Хмелевик, Березань, Поліський, Коржі, Баришівка, Селичівка, Новотроянда, Кучакове, Травнева, Бориспіль, Чубинський, М.Олександрівка, Г.Кірпи, Лісництво, ДВРЗ, Дарниця-депо, Дарниця, Лівий Берег, Видубичі, Київ-Деміївський, Протасів Яр,  Київ-Товарний.

У зв'язку з подовженням маршрутів змінюється графік руху низки електропоїздів:

  • № 6601 Київ — Коростень: відправлення о 05:30, прибуття о 09:18;
  • № 6815 Гребінка — Київ: відправлення о 14:54, прибуття о 18:12;
  • № 6672 Клавдієво — Святошин: відправлення о 04:52, прибуття о 05:37.
  • № 6926 Київ — Ніжин: відправлення о 19:24, прибуття: о 21:59.

Електропоїзди курсуватимуть щоденно. Придбати квитки на зазначені рейси можна в залізничних касах.

Раніше "ТиКиїв" писав, що Укрзалізниця запускає онлайн-продаж квитків через верифікацію в "Дії". Як це працюватиме — читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації