Благодійний фонд Сергія Притули та Міша Крупін презентували пісню для збору донатів

Благодійний фонд Сергія Притули та Міша Крупін презентували пісню для збору донатів Фото надане пресслужбою

Фонд Сергія Притули проводить великий збір на FPV-дрони "Рій помсти 24/7". Мета — 130 млн гривень на 5 тисяч таких безпілотників. У межах цієї ініціативи команда фонду вирішила створити пісню з промовистою назвою "Ї*ати русню 24/7".  

Слова написали Сергій Притула та дизайнерка фонду Олександра Вазіанова. Команда шукала виконавця, який зможе зробити цю пісню вірусною, і цим допоможе зібрати більше пожертв на FPV. Тому звернулися до автора і виконавця Міші Крупіна, відомого своїми русофобними піснями. 

На першу зустріч Міша прийшов одразу з гітарою і, награючи мотиви, запропонував зробити трек у стилі реґі. Домовимося: коли ви десь чуєте цю пісню, вас там просять "задонать на FPV і втопи русню в крові" — киньте донат на "Рій помсти 24/7", – каже засновник фонду Сергій Притула. 

Продюсерка проєкту, комунікаційниця Фонду Притули Наталія Авдєєва розповідає:

З кожним збором у фонді помітили, що креативна складова підвищує мотивацію донатити. Якщо людей мотивують донатити креативні збори і "танець з бубном", то ми будемо танцювати з двома. 

Пісня "Ї*ати русню 24/7" про те, що ворога потрібно знищувати цілодобово. А для цього треба більше дронів: денних, з камерою нічного бачення для роботи в сутінках та тепловізійних, якими досвідчені екіпажі працюватимуть у глибоку ніч. Ця пісня має на меті нагадувати людям, що не важливо де ви знаходитесь зараз — у машині, вдома, йдете в навушниках вулицею — саме в цей момент вас захищають люди, яким дуже потрібні FPV-дрони на фронті. 

Ці дрони допомагають нашим захисникам звільняти нашу землю. Ці дрони вбивають наших ворогів. І забезпечення наших військових FPV-дронами — вкрай важливий внесок у цій війні, який може зробити кожен з нас. Слухайте цей трек та донатьте на FPV до самої перемоги, – наголошує виконавець Міша Крупін. 

Зазначимо, що це вже третій збір фонду на FPV-дрони. Перший "Рій помсти" на 50 млн гривень і 2 тисячі БПЛА тривав у вересні-грудні 2023 року, а "Рій помсти 2.0" — на 100 млн гривень і 5 тисяч безпілотників — у грудні 2023-лютому 2024. 

Донати можна надсилати сюди: 

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці презентували фотокнигу про найскладнішу зиму в історії незалежної України. Детальніше про неї читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації