Киян запрошують на безплатні тематичні екскурсії столицею

Киян запрошують на безплатні тематичні екскурсії столицею Фото: kyivcity.gov.ua

Киян і гостей столиці запрошують на безплатні тематичні екскурсії, приурочені до Дня Конституції. Екскурсії присвячені Основному Закону України та Святошинському району. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Заходи відбуватимуться з середи до суботи. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Розклад подій

Екскурсія "Тисячолітній шлях Конституції", де кияни та гості столиці матимуть змогу почути про перші закони давньоруської держави, Війська Запорозького та УНР, а також довідатися, як приймався Основний Закон незалежної України.

Екскурсія "Київ: нескорені та незалежні", де учасники довідаються про боротьбу за незалежність України та відвідають місця, які зберігають пам'ять про Героїв та Героїнь війн, революцій, визначних діячів і діячок громадсько-культурного руху, талановитих вчених і митців.

Екскурсія "Конституція — від створення до сьогодення", під час якої можна буде ознайомитися з Основним Законом України від часів його першої розробки на початку XVIII століття й до моменту ухвалення Конституції незалежної України в 1996 році.

Реєстрація на екскурсії — обов'язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Читай також: "На гербі, на торті, на вулицях: як каштани стали символом Києва"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації