Молодість, легкість та почуття: Маша Кондратенко та OSTY презентували спільний трек "Білі ночі"

Молодість, легкість та почуття: Маша Кондратенко та OSTY презентували спільний трек "Білі ночі" Фото надане пресслужбою артистів

Молоді українські артисти Маша Кондратенко й OSTY випустили ностальгійне спільне відео на пісню "Білі ночі". Ця колаборація — ода теплим вечорам, що гріють навіть крізь роки.

Виконавці кажуть, що "Білі ночі" повернуть слухачів у часи безтурботності й абсолютного щастя та занурять у приємні спогади з минулого.

Пісня-фотоплівка, яку хочеться слухати та згадувати танці на світанку, рожеві заходи й сходи сонця, хвилі моря, очі найближчих, що сяють. Вона транслює життя в моменті, адже всі ці миті не повторяться ніколи знову. Перше кохання, перші сильні почуття, перше розчарування, — розповідає Маша Кондратенко.

OSTY додає, що вони створили "сучасний гімн для всіх випускників". Адже навіть у такі складні часи хочеться, щоб найкращі роки юності запам'яталися, як щось приємне для кожного.

У кліпі на "Білі ночі" артисти разом з режисером Іллею Дуциком також прагнули передати відчуття юності, легкості, силу емоцій та мрій.

Як на мене, робота вийшла справді вайбовою. Однак я достеменно так і не зрозумів, можливо, це ще один мій фіт з Клавдією Петрівною? —  інтригує OSTY.

Українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для співачки Dorofeeva на пісню "Хартбіт". Раніше Муіньо співпрацювала з такими світовими артистами, як Дуа Ліпа, Гаррі Стайлз, Cardi B, Foals, The Weeknd, Дженніфер Лопез та іншими. А цього року вона ставила номер для Alyona Alyona & Jerry Heil на Євробаченні.

Читай також: "Концерт Jerry Heil та alyona alyona: вимкнення світла, освідчення й розкриті секрети"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації