Правила проведення розіграшу "HMD"

Правила проведення розіграшу "HMD" Зображення: "ТиКиїв"

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Організатором розіграшу є: 

Товариство з обмеженою відповідальністю "СПІН ДОКТОР", (місцезнаходження: 03057, Україна, м. Київ, вул. Вадима Гетьмана, буд. 2, офіс 207, Код ЄДРПОУ 41772074), яка належним чином уповноважена представляти ТМ HMD.

Організатор проводить розіграш та виконує інші покладені на нього цими Правилами обов’язки.

1.2.  Інформаційний партнер — Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ "КУПОЛ" (місцезнаходження: 01133, м. Київ, вул. Мечнікова, буд. 2 літ. А).

Інформаційний партнер забезпечує інформаційне висвітлення анонсу про проведення Організатором розіграшу, забезпечує відстеження виконання учасниками умов розіграшу та формування переліку учасників, які виконали умови та братимуть участь в розіграші Організатора, а також передає всю вищевказану інформацію Організатору.

1.3. Учасники розіграшу — у розіграші можуть брати участь тільки громадяни України віком від 16 років (отримати подарунок можна лише за наявності паспорта громадянина України та ІПН). Не можуть бути учасниками розіграшу недієздатні особи.

1.4. Переможець — особа яка обирається у визначеному цими правилами порядку та набуває права отримати подарунок.

1.5. Розіграш триває з 16 вересня 2024 року до 18:00 год 30 вересня 2024 року включно.

1.6. Подарунки, що розігруються:

  • 3 телефони Nokia 3210;
  • 3 футболки;
  • 3 фірмових сумочки HMD.

2. Умови участі у Розіграші

2.1. Участь у Розіграші для Учасників є безкоштовною. Учасники не мають зобов'язань придбати будь-що для участі та/або внести оплату у будь-якій формі для участі у Розіграші.

2.2. Для того, що стати активним учасником розіграшу, та попасти в перелік осіб, серед яких буде розіграно Подарунок, потрібно у період з 16 вересня 2024 року по 30 вересня 2024 року:


  • підписатися на сторінку "ТиКиїв" @ty_kyiv в соціальній мережі Instagram;
  • підписатися на сторінку HMD @hmd.ukraine в соціальній мережі Instagram;
  • поділитися з другом новиною про розіграш та відмітити його в коментарі під опублікованим постом про оголошення розіграшу HMD на сторінці в соціальній мережі Instagram — @ty_kyiv. 

2.3. Дані Учасників збираються та оброблюються у тому вигляді, як вони зареєстровані у профілі Instagram Учасників. 

2.4. 30 вересня 2024 року після 19:00 год. серед всіх учасників, які відмітилися у коментарі під постом на сторінці в соціальній мережі Instagram — @ty_kyiv, Інформаційний партнер за допомогою комп'ютерної програми – рандомайзера You to Gift визначатиме одного переможця розіграшу. Організатор та Інформаційний партнер перевірять чи підписаний Переможець на їх сторінки. Якщо переможець не виконав всі вищезазначені умови розіграшу, то обирається наступний переможець.  

2.5. Інформацію про переможця, який виконав всі умови розіграшу, буде опубліковано 30 вересня 2024 року у сторіз на сторінці Instagram Інформаційного партнера @ty_kyiv та у коментарях під постом про оголошення розіграшу HMD (імена переможців зазначаються в тому вигляді, як вони зареєстровані у профілі Instagram). 

2.6. Протягом  одного робочого дня з моменту оголошення переможця Інформаційний партнер зв’яжеться з переможцем у приватних повідомленнях Instagram, та надасть інформацію щодо подальшої комунікації з Організатором, та переліком необхідних документів для отримання подарунка. Кількість спроб зв'язатися з переможцем Розіграшу складає не менше 3 (трьох) протягом 3 днів від дати проведення Розіграшу.

У випадку, якщо з переможцем не вдалося зв'язатися, то подарунок вважається не витребуваним, та переможець втрачає право на отримання подарунка та не може претендувати на його компенсацію. 

2.7. Всі необхідні документи повинні бути надіслані Переможцем на зазначені координати Організатора протягом 7 календарних днів з моменту отримання від Інформаційного партнера листа (п. 2.6). 

2.8. У разі неотримання Організатором протягом 7 днів документів, необхідних для отримання подарунка, ненадання контактних даних для відправлення Подарунка, на 8 день у зазначеному цими правилами  порядку обирається новий переможець.

2.9. Вручення Подарунка здійснюється безпосередньо Організатором. Вручення може бути організовано особисто (у місті Київ), або шляхом  надсилання подарунка поштовим відправленням. Організатор може забезпечити відправлення подарунка лише у відділення "Нової пошти" або "Укрпошти". Якщо в населеному пункті учасника немає відділення, можливо погодження надіслання подарунка адресною доставкою. Подарунок відправляється Виконавцем виключно по території України (крім тимчасово окупованих
територій та територій, де проводяться бойові дії). Подарунок не може бути надіслано в іншу країну.

2.10. Для отримання Подарунка учаснику необхідно:

  •         а) надати Організатору копію паспорта громадянина України;
  •         б) надати Організатору копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (реєстраційний номер облікової картки платника податків (раніше — індивідуальний податковий номер, ІПН); 
  •         в) отримати Подарунок безпосередньо у Організатора, в узгоджені дату та час, або надати Організатору дані, необхідні для організації відправлення поштою.  

2.10.1. Усі необхідні документи повинні бути надіслані учасником Організатору – у зазначений п. 2.7 строк.

2.11. Документи, перераховані у пунктах "а" та "б" цього розділу вище, передаються Виконавцю з метою нарахування і перерахування до відповідних бюджетів податків, передбачених податковим законодавством України.

2.12. Момент передачі подарунку Організатор та учасник оформлюють документально письмово. За узгодженням всіх учасників може проводитись фото/відеозйомка процесу вручення подарунку з метою подальшої публікації результатів зйомки.

2.13. У разі неотримання Подарунку безпосередньо переможцем в узгоджені з Організатором день та час, або неотримання переможцем подарунку на пошті протягом відповідного періоду зберігання посилок, подарунок визнається незатребуваним. При цьому, подарунок не може бути затребуваний повторно, готівкова грошова компенсація за подарунок не видається.

2.14. Організатор розіграшу має право розпорядитися незатребуваним подарунком на свій розсуд.

2.15. Учасник, отримуючи подарунок, усвідомлює, що такий подарунок є доходом такого учасника та вважається додатковим благом, що відображається у податковому розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь учасника, та сум утриманого з них податку, згідно з вимогами чинного законодавства України. Учасник самостійно вирішує, чи отримувати йому Подарунок, а також йому відомо про наслідки таких дій. 

2.16. За результатами отримання подарунку вітаються щасливі фото переможця з подарунком і використання його на сторінках наших соціальних мереж — для того, щоб усі могли бачити переможця і були впевнені у правдивості й реальності умов розіграшу. 

2.17. Рішення щодо спірних ситуацій, про які не йдеться в цих Правилах, ухвалює на свій розсуд Організатор. На подарунок не діє гарантія. Немає змоги повернути подарунок протягом 14 днів. 

2.18. Організатор/ Інформаційний партнер не несе відповідальності за технічні збої, що не залежать від нього і вплинули на перебіг проведення розіграшу. 

2.19. Копії документів є необхідними Організатору для складання податкової звітності, обчислення та сплати сум відповідних податків та зборів. 

2.20. Переможець самостійно несе відповідальність за достовірність наданої ним контактної інформації для зв’язку та адреси доставки подарунку, в тому числі за дотримання вимог законодавства щодо захисту персональних даних.

3. Загальні та особливі  умови розіграшу

3.1. Організатор залишає за собою право змінити ці Правила. Про зміну умов Організатор може не попереджати завчасно, але про таку зміну має бути оголошено в тому ж порядку, в якому було оголошено поточну редакцію Правил. Всі зміни будуть розміщені на Інтернет-сайті: https://tykyiv.com/. 

3.2. Беручи участь у розіграші учасники підтверджують свою згоду на оборобку своїх даних (імена учасників відносяться до відомостей про особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована). 

3.3. Надаючи згоду на отримання подарунка та надсилаючи необхідні для отримання Подарунка документи/інформацію, відповідний учасник, зокрема, підтверджує свою згоду з наступним:

Підтверджує свою згоду на здійснення Організатором (його уповноваженими представниками та/або третіми особами за завданням Організатора) збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження в цілях проведення розіграшу отриманих від учасника даних, з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження. Добровільно надаючи персональні дані про себе, переможець підтверджує свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку та передачу даних.

Організатором та/або уповноваженими ним особами, які будуть вживати необхідних заходів для захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження. Згода діє протягом визначеного чинним законодавством України строку для зберігання таких документів.

Організатор не несе відповідальності за збої в роботі електронної пошти.

Відповідальність за доступ до електронної пошти, на яку надходитимуть персональні дані переможця, несе Організатор згідно з порядком, передбаченим чинним законодавством України.

Організатор залишає за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з учасниками, окрім випадків, передбачених цими Правилами.
Підтверджуючи свою згоду на отримання подарунку, учасник підтверджує повне розуміння умов розіграшу та повністю погоджується з цими Правилами. 

Учасники протягом строку проведення розіграшу та по 23:59:59 30 вересня 2024 року включно зобов’язуються не висловлюватися негативно щодо цього розіграшу, інших учасників, Організатора, Інформаційного партнера, не розміщувати фото та інформацію, що принижують інших учасників, Організатора, Інформаційного партнера, не розміщувати інформації, що може нанести шкоду діловій репутації Організатора та Інформаційного партнера. Учасник, що порушить вимоги даного пункту, буде позбавлений права брати подальшу участь у розіграшах Організатора, Інформаційного партнера, посилатися на свою участь у розіграші та може бути притягнений до відповідальності відповідно до чинного законодавства України. 

Учасники розіграшу несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації/документів.

Беручи участь у розіграші, учасник відмовляється від будь-яких претензій, позовів тощо з приводу проведення даного розіграшу, участі Учасника, визначення переможців тощо. 

Організатор та Інформаційний партнер не беруть участі в суперечках між учасниками/переможцями.
Рішення Організатора з усіх питань, пов'язаних з проведенням розіграшу, в тому числі щодо результатів визначення переможця, є остаточним і поширюється на всіх учасників розіграшу.

Організатор та Інформаційний партнер не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території України, інші непідвладні контролю з боку Організатора та  Інформаційного партнера обставини.

Оподаткування вартості подарунка проводиться відповідно до норм чинного законодавства України за встановленою для такого виду доходу ставкою.

Організатор, відповідно до норм чинного законодавства виконує функції податкового агента, проводить нарахування, утримання та перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб та військового збору з суми отриманого переможцем подарунку та направляє до відповідного податкового органу передбачену законом звітність.

Даний розіграш не є лотереєю чи послугою у сфері грального бізнесу. 

Ці правила опубліковано на веб-сайті  Інформаційного партнера https://tykyiv.com/.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації