Співак CHEEV знявся в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя 2"

Співак CHEEV знявся в серіалі "Жіночий лікар. Нове життя 2" Фото: 1+1 Україна

На екрани вийшло довгоочікуване продовження  медичного серіалу "Жіночий лікар. Нове життя 2". 

У нових серіях глядачі побачили виконавця хітів "Гарно так" і "Де моя любов живе" Владислава Чижикова, більш відомого за сценічним псевдонімом CHEEV. Співак розповів про перші враження від знімань.

Це — мій перший досвід знімань у серіалі, трохи нагадало процес створення музичних відео, але в набагато більшому масштабі. Моя маленька мрія — бути ближче до кінематографа — здійснилася! Бо здебільшого, пишучи свої пісні, я надихаюся фільмами та серіалами. Тому тепер ставлю "галочку" для себе, — розповів він.

Знімання у "Жіночому лікарі. Нове життя 2" подарували не лише нові емоції та досвід, а й нове життя одній із пісень CHEEV. І хоч своїми акторськими здібностями Владислав жартома не надто пишається, співак не приховує, що його музичний супровід бездоганно підкреслив атмосферу проєкту.

0 / 0

Я із задоволенням написав би супровід для серіалу чи фільму. Це було б класно. Хоча, якщо я ще піду на курси з акторства, то наступного разу зможу й поговорити в кадрі. У треку "Де моя любов живе" є фраза "Наш серіал чекають нові сезони", тому вважаю, що пісня передбачила своє ж майбутнє. Вона ідеально лягла в цей серіал, в цей епізод. Звучить дуже атмосферно! — поділився співак.

Але CHEEV не єдиний співак, який знявся у серіалі. Хто ще з зірок українського шоу-бізнесу з'явиться в наступних серіях "Жіночого лікаря. Нове життя 2" дізнаєтесь згодом. Дивіться новий сезон "Жіночий лікар. Нове життя" з понеділка по четвер о 20:00 на "1+1 Україна".

Читай також: "Емілі не в Парижі, Пінгвін замість Бетмена та приквел "Дюни": 7 найочікуваніших серіалів осені"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації