Тераса Talk у ТРЦ Gulliver: відомі тіктокери поділилися секретами успішного блогу

Тераса Talk у ТРЦ Gulliver: відомі тіктокери поділилися секретами успішного блогу Фото надане пресслужбою ТРЦ Gulliver

У ТРЦ Gulliver 3 липня відбувся третій захід в рамках проєкту Тераса Talk, присвячений соцмережі TikTok. Відкрите спілкування із зірковими спікерами стало цікавою подією для всіх фанатів цифрових трендів.

На заході блогери, серед яких були Лілія Слєсар, Максим Ткачов та Андрій Черепущак, ділилися секретами успіху у TikTok, розповідали про свої стратегії протистояння хейту та про джерела натхнення.

У ТРЦ Gulliver тіктокери поділилися секретами успішного блогу
Фото надане пресслужбою ТРЦ Gulliver

Особливу увагу привернула історія Лілії Слєсар про експерименти з платформами TikTok, YouTube Shorts і Reels.

"Вже декілька місяців одне й теж відео я завантажую і в TikTok, і в Reels і в Youtube Shorts, на кожній з цих платформ вони набирають перегляди зовсім по-різному. Це логічно, тому що, якби всі ці платформи були однакові, то який сенс бути присутнім відразу на всіх, — поділилась спостереженнями блогерка.

Вона додала, що зараз TikTok "намагається бути Youtube" і просуває довгі відео. Натомість Reels намагається бути як TikTok, і там "залітають" навіть короткі відео. А от Youtube Shorts поки є незрозумілим для блогерки.

У ТРЦ Gulliver тіктокери поділилися секретами успішного блогу
Фото надане пресслужбою ТРЦ Gulliver

Тому обов'язково завантажуйте кожне своє відео на всі три платформи і ви зможете відслідковувати, на якій платформі краще заходить ваш контент, — додала Слєсар.

Андрій Черепущак, відомий у соцмережах як Галицька діва, обговорив аспекти конструктивної критики та управління хейтерами в мережі.

Якщо тебе хейтять, то значить ти чогось вартий — 100%. Значить в тобі бачать або конкуренцію, або заздрять. Конструктивно критикувати — це зовсім інше, — зауважив він.

У ТРЦ Gulliver тіктокери поділилися секретами успішного блогу
Фото надане пресслужбою ТРЦ Gulliver

Максим Ткачов розкрив свої секрети популярності у TikTok, підкресливши важливість постійної активності та терплячості перед алгоритмами. 

Якщо відео не набирає переглядів, це не означає, що воно не цікаве. Дайте час алгоритмам TikTok розкачати це відео. Просто робіть в задоволення те, що вам подобається, — говорить Ткачов.

У ТРЦ Gulliver тіктокери поділилися секретами успішного блогу
Фото надане пресслужбою ТРЦ Gulliver

ТРЦ Gulliver запрошує всіх на теплі сезонні зустрічі на терасі з українськими митцями, креаторами, спортсменами та іншими видатними особистостями. На гостей чекає спілкування з лідерами думок, панорамний краєвид у самому серці столиці, затишна атмосфера. 

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації на сайті ТРЦ. Слідкуй за новинами на сторінці Гулівера в Instagram.

"ТиКиїв" — інформаційний партнер заходу буде і надалі розповідати цікаві подробиці зустрічей в рамках проєкту Тераса talk.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації