UAnimals створили благодійну колекцію про тварин, які чекають господарів із полону

UAnimals створили благодійну колекцію про тварин, які чекають господарів із полону Фото: facebook.com/UAnimals.official

Організація UAnimals та Асоціація родин захисників "Азовсталі" випустили благодійний дроп про тварин, які чекають на своїх господарів із російського полону. Про це повідомляють на сторінці зоозахисної організації у Facebook.

На футболках зображені реальні тварини, які чекають на своїх людей із неволі. 

Серед них:

  • Пітбулька К'яра. Вона щопрогулянки чекає на зустріч із Тарасом і радіє, здалеку побачивши хоч трохи схожого на свого власника чоловіка.
  • Кішка Марта. Олександр постійно носив її на руках і до початку повномасштабного вторгнення мріяв взяти на військову базу.
  • Пес Рем, котрий обожнював гуляти зі своїм другом Сергієм у лісі, а після початку повномасштабного вторгнення почав сильно стресувати через шум вибухів. На жаль, Рем нещодавно помер, не дочекавшись Сергія з полону.
  • Локі сумує за своїм господарем Петром, який взяв пса із розплідника. Там Локі покусали інші тварини, а Петро — виходив та вилікував.
  • Мишка Маша не дочекалася своєї людини з полону й померла, не зустрівши Валентина вдома.

Авторкою малюнків стала керівниця Асоціації родин захисників "Азовсталі" Катерина Прокопенко — українська ілюстраторка, громадська діячка та дружина Дениса "Редіса" Прокопенка.

Вартість футболок — 1 800 грн. Вони вже доступні для замовлення в крамничці Animalism by UAnimals.

0 / 0

Цією колекцією я хочу нагадати про тих, кого два роки катують у російській неволі. Це справжні герої та патріоти України і, як видно з історій їх домашніх тварин, — люди з великими серцями. Я попросила, аби прибуток від колекції йшов на порятунок тварин. Нехай це стане символом того, що ми боремося за повернення тих, хто захищає кожне життя в Україні, — сказала Катерина Прокопенко.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що з Чорнобильської зони відчуження вивезли новонароджене лосеня, матір якого загинула, підірвавшись на міні. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації