Укрпошта випускає нову марку до Дня Незалежності: вона у формі мапи

Укрпошта випускає нову марку до Дня Незалежності: вона у формі мапи Зображення: Укрпошта

Укрпошта анонсувала вихід нової поштової марки "Все буде UA!" до 33-ї річниці проголошення Незалежності України. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Нова марка буде у формі мапи України та у жовто-блакитних кольорах. На ній зобразили матір, яка обіймає дитину, та весняні квіти, що переплітаються, створюючи фразу "Все буде".

Коли ми говоримо "Все буде Україна", ми говоримо про бабусин сад зі старезними яблунями, гірські вершини й полонини, ковилові степи, чайок біля моря... Коли ми говоримо "Все буде Україна", ми говоримо про дім, куди можна повернутися будь-якої миті, — кажуть в Укрпошті.

Марка продовжить випуск 2019 року "Слава Україні!", який здобув золоту нагороду на міжнародному конкурсі Nexofil Award 2020 у категорії "Найбільш оригінальний формат марок у світі". 

Укрпошта введе в обіг марку "Все буде UA!" напередодні Дня Незалежності — 23 серпня. З цього дня її та іншу продукцію святкового випуску можна буде купити у відділеннях та в інтернет-магазині Укрпошти (в останньому вже доступне передзамовлення), а також у філателістичних крамницях. Вартість поштового набору — 140 грн.

Тираж марки становить 800 тисяч примірників, конверта "Перший день" та карток — по 40 тисяч примірників, а папки — 700 примірників. 

Нагадаємо, нещодавно Укрпошта розширила зону кур'єрської доставки на 20 населених пунктів у Київській області. Скористатися цією послугою можна п'ять днів на тиждень — з понеділка по п'ятницю. 

Читай також: "Київська кондитерська відтворила роботи українських митців на тортах та пряниках"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації