В Україні запрацювала платформа, де можна зберегти спогади про померлих родичів

В Україні запрацювала платформа, де можна зберегти спогади про померлих родичів Фото: Getty Images

В Україні з'явилася платформа Inheart (у перекладі з англійської — у серці), яка дозволяє зберігати спогади про померлих близьких. Ця платформа стане місцем, де альбомні фотографії, відеозаписи, листи та інші особисті спогади про померлого об'єднуються на одній сторінці.

Спогади у вигляді альбомів не довговічні — вони можуть вицвісти або загубитися. Вони залишаються розкиданими по різних місцях і їх не можна об'єднати зі спогадами друзів, родичів, близьких і тими, які залишила сама людина. Місія Inheart — це допомогти згадати і зберегти. Втрата близької людини — важке випробування, тому наша команда вклала багато сил, щоб процес збереження пам'яті про неї був дбайливим для вас. Ми сподіваємося, що для когось процес створення сторінки пам'яті зможе стати свого роду терапією, — зазначають розробники платформи Inheart.

Інформація на платформі Inheart зберігається на кількох серверах в різних країнах, що збільшує надійність архівації даних.

Також розробники сервісу подбали про те, щоб була можливість максимально точної передачі геолокації поховання. Таким чином користувач зможе поділитися з родичами чи друзями координатами розташування пам'ятника, щоб вони легко знайшли його.

Як скористатися платформою

  1. Необхідно створити сторінку пам'яті на сайті платформи Inheart та заповнити її базовою інформацією, додати фото, відео, спогади про померлого чи померлу, а також їхні сторінки у соцмережах — слід, який вони залишили в Інтернеті.
  2. Після цього варто поділитися посиланням на даний профіль із друзями померлої людини, щоб вони, за бажанням, написали теплі слова чи додали спільні фото або відео, яких немає у родини покійного чи покійної.
  3. Разом зі сторінкою користувач отримує від розробників сервісу QR-код, який можна розмістити на могилі, щоб легко та швидко згадати цікаві миті з прожитих днів померлого.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці створили мапу з перейменованими вулицями та їхніми історіями. Детальніше про неї дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації