"Вбиваєш мене": MÉLOVIN запрем'єрив трек і mood video, зняте у київському підземеллі

"Вбиваєш мене": MÉLOVIN запрем'єрив трек і mood video, зняте у київському підземеллі Фото: пресслужба MÉLOVIN

Співак MELOVIN представив кліп на новий сингл "Вбиваєш мене". Зйомки стали справжнім випробуванням для артиста та знімальної групи, адже проходили у занедбаних підземних тунелях Києва.

Щоб дістатися до локації, творчій команді довелося подолати понад 3,5 кілометри! Проте на цьому пригоди не закінчилися, виявилося, що це не просто тунелі, а колектор, в який стікають сезонні опади, а тому рівень води міг піднятися в будь-яку хвилину.

Для мене це був перший такий досвід роботи. Зізнаюся: дуже нервував. І не лише через свою реакцію, а більше переживав за команду. Я намагався триматися, не показувати емоцій на камеру, та ще й підтримувати інших. Навіть не приймав заспокійливе, натомість став своєрідним психотерапевтом на майданчику, бо тривожність відчувалася у всьому, – зізнається MELOVIN.

На пісню "Вбиваєш мене" відзняли mood video, тобто кліп, який передає настрій і емоції. MELOVIN зазначає, що через відео відчувається замкнутість простору, скутість та навіть відсутність можливості дихати.

Це mood video — моя інтерпретація. Тепер ваша черга, приміряти й обрати власне значення цієї роботи. Моє не настільки важливе тут як ваше. Сумнівайтеся, думайте, шукайте, обирайте самі про що вона для вас, — додає артист.

Фани співака вже поділилися відгуками на його нову роботу у соцмережах: 

  • Це схоже на сон ….. сон уві сні… і пробудження в той момент, коли життя уві сні закінчилося...
  • Хочу відзначити роботу режисера. Це дуже круто те, як він побачив і відзняв Меловіна! Браво!
  • Не описати словами, наскільки сильно зараз резонує ця пісня із моїм настроєм. Кожен рядок, кожне слово, все всередині стискається і перевертається. Дихати важко… болить.
  • Браво! Меловін, ти вмієш довести всіг людей до сліз! (в хорошому сенсі). Твої пісні просто неймовірні! Їх можна слухати годинами, одна за одною!
  • Неймовірна робота, пісня, відеокліп, неповторний голос Меловіна — разом як вибухова суміш, яка вражає, хвилює, не виходить з голови.

Нагадаємо, вперше пісню "Вбиваєш мене" артист виконав під час музичного фестивалю Atlas United 2024 у Києві. Тоді наприкінці виступу у його спину поцілив постріл, а на екрані постав напис: "Полон — не бутафорія. Полон вбиває. FREE AZOV".    

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації