Вперше за багато років: у Києві будують нові пожежні депо

Вперше за багато років: у Києві будують нові пожежні депо Фото: kyivcity.gov.ua

У столиці розпочали будувати два нових пожежних депо для потреб Головного управління ДСНС у Києві. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Загалом у столиці зараз є 25 пожежних депо, найновіші з яких ввели в експлуатацію майже 20 років тому. Тож, кажуть у КМДА, у місті виникла гостра потреба в нових станціях, особливо в густонаселених нових мікрорайонах.

Нові пожежні станції з'являться у двох районах столиці, проте у КМДА не уточнюють, де саме. Будівництво фінансується з міського бюджету. 

Будівельні роботи тривають: на одному з об'єктів вже встановили металевий каркас та проклали комунікації. Зараз будівельники кладуть бетонні плити, що стануть основою підлоги, на якій стоятиме габаритна аварійно-рятувальна техніка. Також роблять гідроізоляцію.

Нагадаємо, на Київщині завершили будівництво першого інклюзивного містечка для ветеранів — ключі від нових осель отримали 45 військових, які були поранені під час бойових дій. Загалом там вже збудували 59 будинків із земельними ділянками, облаштували зону відпочинку, сквер, спортивні та дитячі майданчики. У майбутньому також зведуть амбулаторію та магазин. 

Читай також: "На відновленій пожежній частині під Києвом намалювали мурал"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації