Актор Міша Коллінз збирає гроші на розмінування України та розігрує тренч як у "Надприродному" за донати

Актор Міша Коллінз збирає гроші на розмінування України та розігрує тренч як у "Надприродному" за донати Фото: UNITED24

Американський актор Міша Коллінз, який напередодні приїхав до Києва, спільно з UNITED24 збирає 450 тисяч доларів на машину для гуманітарного розмінування України.

Серед усіх, хто зробить благодійний внесок від 24 доларів, Коллінз розіграє тренч і п'ять краваток зі своїм автографом — таких самих, які носив його герой Кастіель у серіалі "Надприродне". Кількість пожертв від однієї людини необмежена. Долучитися до збору можна за посиланням.

Завдяки піротехнічній машині, на яку збирає гроші Міша Коллінз, сапери зможуть розміновувати українські території та перевозити вибухонебезпечні предмети й речовини до місця ліквідації. Машина — броньована, легко пересувається бездоріжжям та здатна перевозити до 4000 кг вантажу. 

Проєкт розмінування в Україні є надзвичайно важливим і надзвичайно недофінансованим. Наші пожертви на купівлю цієї машини не закінчать війну, і вона не очистить усі українські землі, проте знешкодить багато тисяч мін та боєприпасів, що не вибухнули, і не дасть сотням, якщо не тисячам, невинних українців втратити кінцівки або життя, — каже Міша Коллінз.

Актор на власні очі бачив роботу українських саперів під час відвідин Київщини та Чернігівщини. Він зазначає, що й після закінчення війни міни залишаться суттєвою проблемою, тож навіть невеликі внески допоможуть запобігти стражданням людей.

Фото: UNITED24
Фото: UNITED24

За даними UNITED24, близько 156 тисяч квадратних кілометрів України (майже чверть її території) потребують обстеження та розмінування. Це — площа Бельгії, Данії та Чехії разом узятих, або американського штату Джорджія. На деокупованих землях знаходять протитанкові та протипіхотні міни, міни-пастки, розтяжки, касетні боєприпаси, а також тисячі нездетонованих снарядів.

Нагадаємо, в Ірпені відновили будинок, який сильно постраждав через російські обстріли. У будинок було п'ять прильотів, які знищили дах, зруйнували останній поверх, комунікації та фасад.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації