Актор Олексій Суровцев збудує на Київщині котопарк для понад сотні тварин

Актор Олексій Суровцев збудує на Київщині котопарк для понад сотні тварин Фото з відкриття притулку "Бородата котомамуля", 16 червня 2023 рік. Фото: "ТиКиїв"

Популярний український кіноактор Олексій Суровцев оголосив про будівництво котопарку. Проєкт вже готовий, за кілька тижнів розпочнуться будівельні роботи. Про це актор повідомив на своїй сторінці в інстаграмі.

Котопарк буде розрахований на 100-150 особин. Будуть передбачені окремі кімнати для здорових тварин, для котів з імунодефіцитом та для тварин із лейкозом. Всі кімнати матимуть вихід на вулицю у природні умови, де хвостаті мешканці зможуть полежати в тіні дерев або погрітися на сонечку. Сам парк поділять на зони.

Відвідування котопарку буде дозволено за попередньою домовленістю з дотриманням певних правил і санітарних норм. Також тут пропонуватимуть екскурсії з проведенням уроків доброти для учнів навчальних закладів, а ще — заняття з психологічної реабілітації військових або тих, хто постраждав від війни. Окрім цього, на локації планують проводити котойогу, але з обмеженною кількістю людей.

Щоб зібрати кошти на будівництво котопарку, Олексій Суровцев відкрив збір коштів. Зробити вклад у будівництво котопарку можеш і ти, переказавши кошти на банку.

Нагадаємо, що минулого року Олексій Суровцев відкрив у Ірпені ветеринарну клініку та притулок для котів "Бородата котомамуля". Як це було — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації