Альтанки, зона барбекю і прокат велосипедів: на ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба

Альтанки, зона барбекю і прокат велосипедів: на ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба Фото: ВДНГ

З кожним днем у Києві стає все тепліше і весна впевнено вступає у свої права. Найближчими вихідними у столиці прогнозують до +22 градусів тепла.

З настанням теплої погоди на столичному ВДНГ поступово відкриваються локації для відпочинку просто неба. Деякі з них розпочали роботу вже сьогодні. Які локації вже доступні для відпочинку киян розповіли на офіційній сторінці ВДНГ у фейсбуці.

Відсьогодні на ВДНГ доступний сервіс бронювання альтанок у барбекю-зонах "Сад", "Колиба" і Sport Family Park. Там можна провести пікнік веселою компанією з рідними та друзями.

Забронювати альтанку можна на офіційному сайті ВДНГ, обравши бажану барбекю-зону. Ціни на альтанки залежать від місткості й стартують від 1 тис. 200 гривень. У вартість входить лише оренда альтанки. Вугілля, шампури та решітки для м'яса треба привозити з собою.

На ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба
Фото: ВДНГ

Навесні до Урбан-парку на ВДНГ повернувся заклад "БПШ". До нього можна завітати на перекус після активного спортивного відпочинку або прогулянки.

На центральному вході до ВДНГ вже запрацювали мережі велопрокату VeloLife та Veliki.ua.

На ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба
Фото: ВДНГ

Приймає відвідувачів і мотузковий парк Skypark. Він працює щодня з 10:00 до 18:00.

На ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба
Фото: ВДНГ

А з суботи, 30 березня, на ВДНГ відкриється трек для радіокерованих автомоделей зі штучним газонним покриттям. Він розташовуватиметься в затишній лісопарковій зоні. Графік роботи: вівторок-неділя з 12:00 до 20:00.

На ВДНГ відкрили локації для відпочинку просто неба
Фото: ВДНГ

Раніше "ТиКиїв" писав, що солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька і ветеран війни Олександр Терен протестували Київ на безбар'єрність. Що з цього вийшло — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації