Андре Тан показав колекцію на Тижні моди в Лос-Анджелесі

Андре Тан показав колекцію на Тижні моди в Лос-Анджелесі Фото: пресслужба Андре Тан

Український дизайнер Андре Тан представив свою нову колекцію на Los Angeles Fashion Week. Модельєр привіз до США дроп власного sustainable fashion бренду RDNT під назвою Open Your Eyes.

Фото: пресслужба Андре Тан

Основою колекції стали ультрафункціональні, мінімалістичні та стильні речі, які репрезентують сучасну молодь, її настрої та жагу до самовираження.

Фото: пресслужба Андре Тан

Окрім цього, дизайнер порушив питання екосвідомості та "етичної моди", які наразі є надзвичайно актуальними у світовій модній індустрії, використавши для створення лінійки екоматеріали: органічну бавовну та перероблений поліестер.

Фото: пресслужба Андре Тан

Втім, важливим елементом показу стало, за словами дизайнера, "нагадування американцям про війну в Україні". Перед початком шоу гостям показали спеціальний мініфільм, який підготувала команда Андре Тана. Так глядачі побачили, якою прекрасною державою є Україна, та що з нею відбувається зараз, під час повномасштабного вторгнення росії.

Фото: пресслужба Андре Тан

Я зрозумів, що все роблю правильно, коли приїхав у Лос-Анджелес на таксі — і випадково зав'язалася розмова з водієм. Таксист розповів мені багато цікавих речей, наприклад, про те, що в США багато хто думає, що війна в Україні вже закінчилася, бо по телебаченню її зовсім перестали показувати. І це при тому, що зараз війна перебуває в запеклій фазі, коли за кожен метр точаться бої та гинуть наші бійці, — поділився Андре Тан.

Дизайнер зізнався, що кілька разів хотів скасувати показ — були певні складнощі, але потім зрозумів, що цей Тиждень моди — гарна можливість нагадати світові про те, що війна триває й Україна потребує підтримки світової спільноти.

Фото: пресслужба Андре Тан

У показі Андре Тана брали участь й американські моделі, але переважну більшість команди шоу склали саме українські манекенниці, з якими дизайнер дуже хотів попрацювати — і спеціально влаштовував для них окремий кастинг, залучивши для цього місцевих блогерів.

Фото: пресслужба Андре Тан

"Американські моделі — прекрасні та надзвичайно професійні, я отримав колосальне задоволення від співпраці з ними. Але я вчергове переконався, що саме українські моделі — найкращі у світі! Взагалі досвід показу в Лос-Анджелесі справив на мене велике враження. Окрім презентації колекції та шоуруму українських дизайнерів, ми багато спілкувались з баєрами, нас навчали досвідчені фахівці з fashion-маркетингу та піару. Везу додому багато інсайтів та натхнення, щоб українська мода і надалі успішно крокувала світом!" — поділився враженнями модельєр.

Читай також: "Ми створювали речі з українським колоритом до того, як це стало мейнстримом": історія бренду одягу ByMe

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації