Анонсували "Забіг у вишиванках-2024": коли він відбудеться та як взяти участь

Анонсували "Забіг у вишиванках-2024": коли він відбудеться та як взяти участь Фото: facebook.com/vyshyvankarun2020

До Дня Незалежності України в Києві 25 серпня відбудеться вже одинадцятий традиційний "Забіг у вишиванках". Про це повідомляють організатори.

Основна частина "Забігу у вишиванках-2024" проходитиме 25 серпня на території "Урбан-парку" ВДНГ, але долучитися до нього можна буде в різних містах і країнах. Особливість заходу — символіка української вишиванки на спортивній формі, у якій учасники долають бігові дистанції.  

Взяти участь у забігу зможуть як професійні атлети, так і бігуни-аматори чи діти. На дистанцію 5 км допускають усіх охочих віком від 14 років, дистанція 10 км розрахована на бігунів від 16 років, а найдовша у 21,1 км — на учасників від 18 років, які не мають протипоказань за станом здоров'я.

Також організатори передбачили окремі дистанції на 100 і 500 метрів для дітей. Крім того, цьогоріч додали ще й скандинавську ходьбу на 5 км — ця категорія не має вікових обмежень. 

Зареєстровані учасники отримують стартові пакети, до яких входять: біговий рюкзак, футболка, стартовий номер та транспондерний чіп для виміру часу. На фініші видаватимуть медалі учасників і подарунки від організаторів.

Як зареєструватися на "Забіг у вишиванках"

До 23 серпня включно на забіг можна зареєструватися за посиланням. Після цього, 24 серпня та в день забігу 25 серпня, учасників реєструватимуть під час видачі стартових пакетів за наявності вільних слотів. Ті бігуни, які реєструватимуться після 23 серпня, братимуть участь у формат FREE RUN — без чіпа й електронного хронометражу часу. 

Видача стартових пакетів учасників проходитиме 24 серпня з 10:00 до 18:00 у Creative State of Arsenal за адресою: вул. Князів Острозьких, 8, корпус 7. Для отримання стартового пакета потрібно буде показати документ, що посвідчує особу. 

Нагадаємо, у заповіднику "Софія Київська" в серпні відбудеться серія вечірніх театралізованих екскурсій, присвячених історії Української революції 1917–1921 років. Відвідати їх можна безплатно.

Читай також: "Швидше, вище, сильніше: історія тріумфів України на Олімпіадах"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації