Антон Птушкін випустив трейлер своєї документалки про тварин на війні

Антон Птушкін випустив трейлер своєї документалки про тварин на війні Фото: "ТиКиїв"

Український тревел-блогер Антон Птушкін опублікував трейлер свого нового документального фільму "Ми, наші улюбленці та війна". Він розповість про тварин під час війни та людей, які їх рятують.

Стрічку Птушкін знімав останні півтора року, а її прем'єра відбудеться 4 квітня у кінотеатрах. Це буде його перший проєкт, який не вийде на YouTube, а матиме кінотеатральний прокат.

За словами блогера, цей фільм відрізняється від усього, що він робив раніше. У ньому не буде красивих ландшафтів, прольотів на дроні та інших подібних речей. Натомість стрічка спробує показати війну росії проти України під іншим кутом — через відносини людей та тварин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anton Ptushkin (@ptuxerman)

Майже у всіх фільмів в прокаті зараз є "теглайн" — це така потужна фраза на афіші, яка описує про що саме це кіно. В нас на афіші немає теглайну, але фразу ми знайшли: "Інколи, коли ми думаємо, що рятуємо тварин — насправді тварини рятують нас" — це цитата однієї з героїнь, — каже блогер.

Серед героїв документалки будуть українські  волонтери й зоозахисники, іноземці, пес Патрон та кішка "Шафа", яку врятували зі зруйнованого будинку в Бородянці.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, як у Києві змінять правила утримання домашніх тварин. Шляхом затвердження нових норм поводження з тваринами в Києві хочуть запровадити європейський підхід до утримання домашніх улюбленців.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації