Архітектори розробили нову концепцію готелю "Україна": фото

Архітектори розробили нову концепцію готелю "Україна": фото Фото: ukraine-hotel.kiev.ua

Мережа Ribas Hotels Group спільно з дизайн-бюро TEMO hotel design та креативною агенцією SPIV.studio розробили нову концепцію готелю "Україна" на Майдані Незалежності, який виставили на продаж.

Під час роботи над концептом у киян запитали про їхні враження від готелю в серці столиці. Дехто відповів, що це "просто сіра будівля без сенсу". Тож дизайнери вирішили його осучаснити, відійти від радянської спадщини й надати нового значення.

Архітектори розробили нову концепцію готелю Україна
Фото: instagram.com/ukraine.hotel

Ми бачимо потенціал готелю "Україна" стати важливою частиною нашої культурної спадщини. Уявімо його як музей сучасної історії України, де кожен зможе доторкнутися до подій, які змінили нашу країну, — кажуть вони.

Ідея нової концепції полягає у тому, щоб створити гармонійний баланс між сучасним готельним сервісом та культурно-історичним простором. Оновлений готель хочуть зробити "втіленням нової України" з преміальним рівнем комфорту для гостей з усіх куточків світу.

0 / 0

Концепція не передбачає змін в історичному фасаді будівлі. А от усередині готель хочуть перетворити на "скарбницю українського таланту та майстерності": від інтер'єру та меблів у номерах до традиційної кухні в автентичному ресторані.

Архітектори розробили нову концепцію готелю Україна
Фото: instagram.com/ukraine.hotel

Частину готелю пропонують відвести під "музей пам'яті" про Революцію гідності, початок російської агресії та незламність українського народу. За задумом, ця частина будівлі має перетворитися на "простір живої пам'яті нашого народу".

Нагадаємо, у липні Фонд держмайна призначив дату проведення аукціону з продажу готелю "Україна", який накопичив понад 45 млн грн боргів. Торги стартують 18 вересня.

Читай також: "Історія та подальша доля готелю "Україна"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації