Артем Пивоваров та таємнича Klavdia Petrivna випустили спільний трек "Барабан"

Артем Пивоваров та таємнича Klavdia Petrivna випустили спільний трек "Барабан" Фото: пресслужба Артема Пивоварова

Співак Артем Пивоваров та найзагадковіша сучасна українська виконавиця Klavdia Petrivna презентували спільну роботу "Барабан".

Пивоваров продовжує популяризувати українську літературу та її яскравих представників у своєму культурному проєкті "Твої вірші, мої ноти". Основою нової пісні став вірш "Барабан печалі" українського поета-футуриста та представника "розстріляного відродження" Ґео Шкурупія.

Live-прем'єра пісні відбулася на великих сольних концертах Артема Пивоварова у столичному Палаці Спорту, які відбулись 19, 20 та 22 квітня. Це була перша поява перед публікою таємничої виконавиці Klavdia Petrivna, яка підкорила TikTok і заінтригувала своєю анонімністю. А тепер влаштувала справжню несподіванку для глядачів концерту Пивоварова. 

Концертна версія дуетної роботи швидко захопила соцмережі та потрапила в тренди за декілька днів до офіційного релізу.

У кліпі на трек "Барабан" Артем Пивоваров та Klavdia Petrivna з'являються у двох різних образах та розповідають дві історії, що контрастують між собою.

Я невпинно продовжую підтримувати молоді таланти й пишаюся тим, що наша країна сьогодні переживає музичний розквіт. Радий бути причетним до цього! — каже Артем Пивоваров.

Klavdia Petrivna додала, що, завдяки виступу у Палаці Спорту, вона пройнялася надзвичайною атмосферою великих концертів. 

Нагадаємо, раніше Олександр Пономарьов, Михайло Хома та соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя презентували пісню "Темна нічка" та кліп на неї. Пісня присвячена українським військовим — захисникам і захисницям.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації