"Темна нічка": Пономарьов, Хома та Тополя випустили пісню для військових та про військових

"Темна нічка": Пономарьов, Хома та Тополя випустили пісню для військових та про військових Фото: пресслужба Олександра Пономарьова

Співаки Олександр Пономарьов, Михайло Хома (відомий під сценічним ім'ям DZIDZIO) та соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя презентували пісню "Темна нічка" та кліп на неї.

Пісня присвячена українським військовим — захисникам і захисницям. Олександр Пономарьов написав її в машині під час чергової поїздки з благодійними концертами.

Протягом широкомасштабної війни Олександр створив чимало пісень, всі вони завжди мали на меті підбадьорити народ у такі важкі часи, оспівати відвагу і силу наших військових. Знаю, що Олександр Пономарьов разом з Михайлом Хомою зібрали сотні мільйонів гривень для ЗСУ, виконуючи ці пісні на благодійних концертах, — каже Тарас Тополя. 

Він додав, що завжди з радістю відгукувався на запрошення долучитися до творчості Пономарьова, бо артисти — друзі, а ці пісні — "дійсно на часі".

Зйомки кліпу на пісню "Темна нічка" тривали два дні й проходили у військових. Й одразу після того, як режисер Володимир Шурубура сказав: "Стоп, знято!", пролунала повітряна тривога.

Вперше почути "Темну нічку" наживо можна буде на концерті у Києві. Цієї суботи, 20 квітня, Олександр Пономарьов та Михайло Хома презентують у палаці "Україна" нову масштабну спільну програму "Україна переможе" у супроводі ансамблю пісні й танцю ЗСУ.

Під час концерту артисти проводитимуть збір на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва заспівала в дуеті з популярним блогером Мішею Лебігою. Новий трек — це спільний творчий меседж всім українцям та нагадування про те, що сваритися між собою через абищо — "неприкольно".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації