"Батьківщину-мати" та інші пам'ятки України відтворили з LEGO: це новий проєкт UNITED24

"Батьківщину-мати" та інші пам'ятки України відтворили з LEGO: це новий проєкт UNITED24 Фото: u24.gov.ua

Фандрейзингова платформа UNITED24 запустила нову ініціативу #LEGOwithUKRAINE спільно зі спільнотою LEGO Creators. В межах ініціативи створюватимуть унікальні набори LEGO, що відтворюють визначні українські пам'ятки.

Три перші набори присвячені київському монументу "Батьківщина-мати", маріупольській водонапірній вежі та кримському Ластівчиному гнізду. Їх творцями стали Артур Самков з Польщі, Максим Мітякін з України та Євген Тонєв з США.

Кожен конструктор створено лише у п'ятьох екземплярах. Їх неможливо купити, а можна тільки спробувати виграти за благодійний внесок від 24 доларів. Усі зібрані кошти підуть на відбудову України. Зробити внесок та взяти участь у розіграші наборів можна на сайті UNITED24

Мета ініціативи #LEGOwithUKRAINE — розказати більше про Україну, популяризувати її видатні архітектурні пам'ятки та закохати у неї весь світ.

Наступні набори обіцяють випустити навесні 2024 року.

Нагадаємо, британсько-німецький панк-гурт Lebanon Hanover випустив благодійний трек, присвячений Києву. Гроші від прослуховування треку передадуть благодійній організації "Не самі", яка опікується людьми із прифронтових районів України.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації