Безоплатні екскурсії до Дня Києва: які маршрути пропонують

Безоплатні екскурсії до Дня Києва: які маршрути пропонують Фото: pixabay.com

Киян і гостей міста запрошують на декілька безоплатних екскурсій до Дня Києва. Зокрема пропонують захід, адаптований для людей із порушеннями зору. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Заходи проводитимуть у п'ятницю, суботу та неділю. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Розклад подій

"Київ — наймальовничіша столиця Європи", маршрут якої проведе учасників вулицями історичного Голосієва. На туристів чекають неймовірні пейзажі, що поєднують колоритність архітектурних стилів із величезним розмаїттям дерев і рослин. 

Екскурсія "Таємниці града Володимира" (адаптована для людей із порушеннями зору), під час якої учасники дізнаються про розбудову Києва та будівництво оборонних споруд князем Володимиром Великим. 

Поруч із людиною з порушеннями зору має бути особа, яка її супроводжує.

Екскурсія "Київ: у вирі романтики", де можна буде побачити культові романтичні об'єкти міста та дізнатися про любовні історії його відомих мешканців.

Екскурсія "Київ незламний" ознайомить містян і гостей столиці з історією воєнного Києва — з часів Другої світової війни і до повномасштабного вторгнення росіян.

Екскурсія "Київ — нескорені та незалежні", під час якої екскурсанти довідаються про драматичні моменти боротьби за незалежність України та відвідають місця, що зберігають пам'ять про героїв війн і революцій, визначних діячів громадсько-культурного руху, талановитих вчених і митців.

Реєстрація на екскурсії обов'язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та телефонним дзвінком.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у столиці безоплатно покажуть культову комедію "За двома зайцями".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації