Бійці 3-ї штурмової бригади проведуть у Києві великий страйкбольний турнір і вишкіл з військової підготовки

Бійці 3-ї штурмової бригади проведуть у Києві великий страйкбольний турнір і вишкіл з військової підготовки Афіша

Наступної суботи, 9 березня, бійці 3-ї штурмової бригади з інструкторами RESERVIST проведуть у Києві великий страйкбольний турнір та вишкіл з військової підготовки. Про це повідомили на офіційній сторінці бригади в фейсбуці.

У програмі вишколу:

  • відпрацювання штурму та оборони;
  • знайомство з такмедом за протоколом ASM TCCC;
  • велика страйкбольна гра під командуванням штурмовиків.

Під час заходу також можна буде особисто познайомитися і поспілкуватися з бійцями бригади та разом із досвідченими військовими й професійними коучами прокачати свої знання і навички.

Для учасників не передбачені обмеження з фізичної підготовки чи досвіду. Якщо ти новачок, командири навчать тебе основам поводження зі страйкбольною зброєю та спорядженням.

Що чекає гостей заходу:

  1. Military Simulator з 3-ю штурмовою. Гра передбачає максимально реалістичну ситуацію, що нагадує бойові дії в реальних умовах: відпрацювання штурмів та оборони, навчання основам тактики в умовах ближнього бою, ознайомлення зі спеціальним обладнанням та зброєю.
  2. Тактика гри. Реалістична тактика гри, де гравці працюють як команда, використовуючи тактику бойових дій, таку як приховування, підступи та атаку.
  3. Гра з діючими військовими та під командуванням командирів 3-ї ОШБр. Ти спробуєш себе в ролі штурмовика та обороняючого.
  4. Смачний обід. Після гри передбачений обід у польовій кухні.

Повну програму заходу ти можеш дізнатися тут. За цим посиланням також можеш знайти форму для реєстрації в турнірі. Та поспіши, адже кількість місць для участі обмежена.

  • ДЕ? Київ. Точну адресу повідомлять учасникам заходу після реєстрації
  • КОЛИ? Субота, 9 березня. Початок занять о 8:00
  • СКІЛЬКИ? Вартість участі в турнірі стартує від 1 тис. гривень.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області можна буде вивчитися на оператора цивільних дронів. Детальніше про це дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації