Бійців ДСНС із Київщини нагородили медалями за порятунок людей

Бійців ДСНС із Київщини нагородили медалями за порятунок людей Фото: ГУ ДСНС України у Київській області

У Бучанському та Фастівському районах Київщини нагородили рятувальників. Мужніх пожежників, які врятували людей з вогню, нагородили медалями "За врятовані життя". Також бійці ДСНС отримали подяки і від самих врятованих. Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Київській області.

Бійців ДСНС з Київщини нагородили медалями за порятунок людей
Фото: ГУ ДСНС України у Київській області

Рятувальники з Макарова врятували двох дітлахів і непритомне кошеня. Їх знайшли на балконі п'ятого поверху. У квартирі, де були діти, сталося задимлення. Вони були дуже налякані та надихались чадним газом.

Малечі пощастило, що їхні крики про допомогу почули сусіди. Вони зателефонували на 101, а рятувальники оперативно прибули на місце і врятували дітей.

0 / 0

А в Фастові бійцям ДСНС для того, щоб врятувати чоловіка і жінку з приватного житлового будинку, довелося зрізати ґрати на вікнах. По прибуттю чергового караулу на місце пожежі з'ясувалося, що будинок майже повністю охоплено вогнем. А мешканець оселі зі своєю старенькою мамою перебували в дальній кімнаті.

Відлік йшов на хвилини, тож рятувальникам довелось працювати в шаленому темпі. І вони виграли цей двобій з вогнем. Зрізавши ґрати на вікнах, вони винесли людей з палаючого будинку.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці врятували чорно-бурого лиса, якого власник морив голодом. Історію порятунку тварини читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації