Біля кесона на Оболоні відкриють зону відпочинку та фудкорт

Біля кесона на Оболоні відкриють зону відпочинку та фудкорт Фото: Кесон на Оболоні

Біля реконструйованого кесона на Оболоні планують відкрити зону стрітфуду високого рівня. Вона працюватиме в теплу пору року. Про це повідомляє проєкт "Кесон на Оболоні".

Оператором буде ресторанна група Table Talk, одним із проєктів якої є, наприклад, відомий заклад "Прага".

Ці високі стандарти будуть впроваджені і на Оболоні як щодо запропонованих страв, так і щодо  облаштування навколишнього простору. Підкреслимо, що вивіз сміття організовано з допомогою електромобілів коштом оператора, — сказали представники проєкту.

Фудкорт буде автономним від парку, але облаштований інвестором з урахуванням навколишнього ландшафту, щоб бути максимально органічним у звичній панорамі. 

Також після консультацій із громадськістю врахували побажання щодо організацї вбиральні — вона буде розташована в дальній частині ділянки, — додали представники проєкту.

Кесон — це засекречений об'єкт, який почали зводити в 1936 році. Він мав стати початком тунелю під Дніпром. Проте в 1949 році будівництво зупинили.

У лютому 2023 року Київрада передала ділянку під кесоном в оренду на десять років компанії "Гювексхаус", яка належить Ігорю Тинному, власник закладів "Прага" та Caribbean Club. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на Оболоні відкрили міст-хвилю. Він з'єднує набережну й острів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації