Біля "Квітів України" проведуть благодійну "Квіткову барахолку": що там буде

Біля "Квітів України" проведуть благодійну "Квіткову барахолку": що там буде Фото: facebook.com/cmpixa

Цієї неділі, 14 липня, біля будівлі "Квіти України" відбудеться благодійна "Квіткова барахолка". Її організовують спільноти "Стріха" та "Зберегти Квіти України".

Захід покликаний зібрати киян та нагадати, що разом вони формують майбутнє міста та країни. Крім того, на барахолці збиратимуть 100 000 грн для навчання 25 військових у школі пілотування БПЛА.

Серед активностей будуть: маркет українських брендів, барахолка, обмін рослинами, фотозона, "крінж аукціон" (на нього можна приносити будь-які цікаві речі, щоб розіграти їх та зібрати кошти), фудкорт, зона відпочинку, жива музика та ще багато сюрпризів. Усі майданчики на барахолці будуть благодійними.

Детальну програму "Квіткової барахолки" оголосять на сторінках "Зберегти Квіти України" та "Стріха" у соцмережах.

У "Зберегти Квіти України" нагадали, що три роки тому, після невдалих переговорів із новим власником "Квітів", киянам довелося власноруч зупиняти будівельну техніку, яка проводила демонтаж будівлі. А після — допомагали відстояти будівлю на пікетах та в судах. 

Ми були й залишаємося сильною громадою, яка відстоює своє право на місто та на спадщину. Для цієї громади ми й хочемо створювати простір комфорту, радісних моментів та важливих обговорень, — кажуть там.

Тож, влаштувавши благодійну барахолку, активісти хочуть не тільки зібрати кошти, а й відсвяткувати третю річницю захисту "Квітів України".

Нагадаємо, у жовтні 2023 року захисники будівлі "Квіти України" виграли у суді апеляцію щодо статусу архітектурної пам'ятки. Шостий адмінсуд Києва скасував рішення скандального Окружного адмінсуду, який у грудні 2022 року позбавив будівлю статусу пам'ятки.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації