Бренд COOSH випустив светр, купуючи який можна отримати безоплатну консультацію з психологом

Бренд COOSH випустив светр, купуючи який можна отримати безоплатну консультацію з психологом Фото: COOSH

Український бренд COOSH запустив ініціативу на підтримку ментального здоров'я українців. Для цього був створений особливий светр для ментальної підтримки. Купуючи його, українці можуть отримати безоплатну онлайн-консультацію з психологом.

У часи турбулентності особливо важливо турбуватися про себе та один одного. З такими думками був створений особливий светр для ментальної підтримки. Mental Support Sweater не лише зігріває в холод, а й слугує щоденним нагадуванням, що психологічне здоров'я важливе, адже ментальні проблеми не завжди помітні зовні і не болять фізично, але приносить дискомфорт, — зазначають у COOSH.

Всі, хто купить светр Mental Support Sweater у період з 2 по 30 листопада, зможуть отримати безоплатну першу сесію на Mindly — найбільшій в Україні платформі з психологічної терапії онлайн. На сеансі зі спеціалістом можна поділитися усіма переживаннями та разом знайти шлях до ментального спокою. 

Светр вже доступний для покупки на офіційному сайті бренду COOSH. Модель светра унісекс, тому він підійде і чоловікам, і жінкам. Вартість одного — 1 тис. 890 гривень.

Бренд COOSH даруватиме клієнтам безоплатну консультацію з психологом
Фото: COOSH

Раніше "ТиКиїв" писав, що український бренд ХУІЗИТ випустив футболки, присвячені важливості української мови. Детальніше про цей дроп читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації