Частина київських котелень працюватиме попри відключення світла — КМДА

Частина київських котелень працюватиме попри відключення світла — КМДА Фото: КП "Київтеплоенерго"

Комунальні служби Києва активно готуються до нового опалювального сезону. На сьогодні вже виконані гідравлічні випробування теплових мереж міста і триває ліквідація виявлених пошкоджень.

Окрім цього, проводяться випробування на джерелах теплопостачання. Понад сотню міських котелень вже забезпечили можливістю оперативного підключення до альтернативних джерел живлення. Про це повідомляє КМДА з посиланням на інтерв'ю заступника голови КМДА Петра Пантелеєва на радіо КиївFM.—

Частина енергетичного обладнання була зруйнована минулої зими, проте наразі триває процес відновлення, і він непростий. Водночас необхідний ремонт об'єктів критичної інфраструктури відбувається, – зазначив заступник голови КМДА.

Петро Пантелеєв також зауважив, що місто формує арсенал альтернативних джерел живлення на тих об'єктах, де дозволяє потужність. Наприклад, понад дві третини котелень "Київтеплоенерго" забезпечили генераторами, тому при вимкненні світла вони продовжуватимуть працювати й давати тепло будинкам, що до них підключені.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці невпинно зростає рівень заборгованості за тепло і гарячу воду. За останній рік загальний борг киян за ці послуги зріс на 830 млн гривень. Всього мешканці Києва винні за тепло і гарячу воду майже 6 млрд гривень.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації