Через негоду у Києві змінять формат навчання в школах та обмежать рух вантажівок

Через негоду у Києві змінять формат навчання в школах та обмежать рух вантажівок Фото: freepik.com

Через сильний снігопад, який прогнозують у Києві в понеділок, 27 листопада, столичним школам рекомендували перейти на змішаний формат навчання, повідомили у пресслужбі КМДА.

Таке рішення прийняте під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що у столичних загальноосвітніх школах, чи вести дітей до школи — вирішувати мають їхні батьки.  

Водночас у школах мають передбачити очний формат навчання для учнів, які прийдуть до освітнього закладу, та дистанційний — для тих, які через погодні умови залишаться вдома.

Столичні дитячі садки працюватимуть у звичайному режимі.

Крім того, на тому ж засіданні комісії вирішили обмежити в'їзд габаритного транспорту до Києва вранці 27 листопада через прогнозовану негоду. 

Столична влада звернулася до власників і керівників підприємств, які займаються перевезенням вантажів, із проханням врахувати ці обмеження при плануванні маршрутів та не створювати скупчення вантажівок на в'їздах до столиці.

А власників підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення на території області, просять за можливості обмежити поїздки у пікові години 27 листопада.

Раніше "ТиКиїв" писав про восьмирічну Люду, яка написала листа Святому Миколаю та попросила подарувати нову школу, бо стару "спалили рашисти". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації