Чи відключатимуть світло в Києві та області 7 вересня

Чи відключатимуть світло в Києві та області 7 вересня Фото: freepik.com

В суботу, 7 вересня, в Києві та області вперше за довгий час не планують застосовувати стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

За попереднім прогнозом Укренерго, світло не відключатимуть по всій Україні. Водночас задля стабільності енергосистеми українців просять використовувати електроенергію ощадливо й не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів у вечірній пік споживання — з 18:00 до 21:00.

Якщо відключення все ж повернуть, графік за своєю адресою кияни можуть дізнатися в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або в застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо світло відключили поза графіком.

Жителі Київської області можуть дізнатися розклад відключень за своєю адресою в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Нагадаємо, енергетики просять киян і жителів області вимикати прилади з розеток під час відключень електроенергії. Так вони допоможуть уберегти обладнання підстанцій, яке також страждає через відключення.

Читай також: "У застосунку "Київ Цифровий" запустили новий сервіс "Стан енергосистеми"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації