До Дня закоханих у Києві запустять "романтичний експрес" з вечерею від Євгена Клопотенка

До Дня закоханих у Києві запустять "романтичний експрес" з вечерею від Євгена Клопотенка Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

До Дня святого Валентина та Дня Єднання Укрзалізниця запускає у Києві та Львові "романтичний експрес" — святковий потяг на паровозній тязі.

В обох містах потяг курсуватиме 14, 16 та 18 лютого. Для пасажирів влаштують романтичну подорож у купе на двох з можливістю замовити спеціальне меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Також гостям обіцяють додатковий "поетичний сюрприз" від Сергія Жадана. Тягнути "романтичний експрес" буде старовинний паровоз, на фоні якого можна буде зробити атмосферне фото.

Подорож триватиме понад дві години. У Києві потяг відправлятиметься з Центрального вокзалу о 19:10, а у Львові — о 18:55.

Вартість квитків на подорож у столиці стартує від 458 грн, у Львові — від 304 грн. Щоб їх купити, потрібно ввести у застосунку УЗ запит Київ-Пасажирський — Київ-Романтичний або Львів — Львів-Романтичний.

Половину місць у "романтичному експресі" безплатно віддають пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб ті змогли провести час зі своїми коханими.

Нагадаємо, Укрзалізниця запустила новий онлайн-сервіс для претензійного повернення квитків, який значно спрощує процедуру їх здачі. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації